Blog

Feb. 21, 2019

Miért válasszon minket? 

• Speciális, minőségi alapanyagokkal dolgozunk  

Alapanyag-gyártóink kiválasztásánál arra törekszünk, hogy a vásárlókat már az első perctől teljes körű elégedettség töltse el egy termék láttán. Mivel a jó minőségű alapanyagból készült termék az már félsiker. Kimondottan nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az ár-érték- minőség teljes egészében az úgynevezett "pro" kategóriába legyen rangható. 

• Egyedi tervezést biztosítunk 

Nálunk nem csak előre elkészített termékek közül lehet választani, hanem lehetőség van arra is, hogy egyedi igényei is megvalósításra kerülhessenek. Ebből kifolyólag szinte bármilyen kérést teljesíteni tudunk és amit mindenképpen hangsúlyoznék, rendkívül kedvező áron! Műhelyünkben a megrendelés leadását követően a lehető leggyorsabban elkezdjük a tervezést és a készítést, hogy minél hamarabb teljesíteni tudjuk az igényeket, ideértve a legegyedibbeket is. 

• Figyelemmel kísérjük a trendeket 

Napjainkban a kreatív területeken fontos szerepet játszik az, hogy az elkészítés is a lehető legújabb, legjobb megoldással történjen. Nálunk ez is adott! 

Rendeljen online!  Egyszerű és gyors! 

Ha kérdése van, vagy szeretne ajánlatot kérni, akkor keressen minket:
E-mail: http://www.f-dekormatrica.com/434795457 

Üdvözlettel,
F-dekor csapata
+36702117441 

Mar. 15, 2018


Többen is fordultak hozzánk olyan leendő vásárlók az elmúlt időszakban, akik elmondták, hogy szívesen rendelnének  a termékeinkből, de félnek, mi lesz ha nem sikerül feltenni a falra, autóra, vagy például az üvegfelületre a kiválasztott matricát. 
Ezért is gondoltam, hogy érdemes erről beszélnünk, hiszen jó ha tudják akik vásárolni szeretnének, hogy ez egyáltalán nem egy ördöngös feladat. Válasszák ki bátran tehát azt a dekorációt a folyamatosan bővülő kínálatunkból, amelyet szeretnének a lakásuk falán, a fürdőszobában, vagy épp a gyerekszoba díszítésére  megvásárolni. De az autót  is lehet különböző matricákkal egyedibbé tenni.  Ezért is szeretném most felhívni a figyelmet arra, hogy  rendeljenek bátran, hisz biztosak lehetnek benne, hogy  a pontos útmutatás mellett szinte "gyerekjáték" ezeknek  a termékeknek  a felhelyezése. Ezekkel a díszítő jellegű matricákkal, szebbé és érdekesebbé varázsolhatják az otthonukat, a munkahelyet, az irodát. Mint mondtam nem igényel különösebb szaktudást. Bárki belevághat és garantáltan biztos lesz a siker! Ne halogassák tehát tovább a vásárlást, nézzenek körül nálunk, s rendeljék meg a kívánt terméket!
 
Használati útmutató


Üdvözlettel,
Fazekas Erzsébet
F-Dekor

Mar. 10, 2018

Amire szüksége lesz:

- Száraz, tiszta törlőkendő,

- Simító vagy plasztikkártya,

- Papír ragasztószalag,

- Bármilyen vágóeszköz (olló, szike)

- Ha nagyobb méretű matricát választott, akkor egy segítőre is szüksége lehet .
(a nagyobb méretű matricákat - a könnyebb felhelyezhetőség miatt - több darabban küldjük  ~1m.)


A matrica 3 rétegből áll:

- Hordozó papír

- Színes vágott fólia (matrica)

- Átlátszó vagy részben átlátszó segéd vagy applikáló fólia.

 

1, Tisztítsa meg a sima, egyenletes felületet, amire a matricát szeretné tenni.  Legyen száraz, zsír,- és pormentes!

2, Terítse ki egy sík, kemény felületre pl. egy asztalra (terítő nélkül) a kapott matricát úgy, hogy a papír legyen alul az asztal felé és az átlátszó vagy részben átlátszó segédfólia legyen felül.

3, Simítsa át a simítóval többször, hogy a matrica mindenhol rátapadjon a segédfóliára.

4, Tegye a matricát a kiszemelt helyre, ha kell használjon mérőeszközt, vízmértéket, majd rögzítse a papír ragasztószalaggal pár ponton. engedje el nézze meg messzebbről és  mérjen újra, ha nem vízszintes ( feliratoknál, egyedi matricáknál mindenképp! )  Jelöljön a széleinél ceruzával halványan, hogy később ki tudja radírozni.

5, Tegye vissza az asztalra, bizonyosodjon meg arról, hogy jól látszanak a jelölések és óvatosan, lassan az egyik sarkától kezdve húzza le a segédfóliát a matricával együtt a papírról. Ha nem ragadna a segédfóliához a matrica, akkor hajtsa vissza addig a részig és simítsa át újból.

6, Óvatosan, ha nagyobb méretű a matrica, akkor segítséggel illessze a jelölésekhez, figyeljen, hogy közben ne gyűrődjön meg a matrica. Simítsa rá a felületre, úgy hogy ne maradjon levegő a matrica és a felület között. Használjon simítót, vagy plasztikkártyát!

7, Ezután már csak a segédfóliát kell lehúznia. Egyik sarkától indulva, ferdén és lassan húzza le, ha valahol feljönne a matrica, akkor hajtsa vissza addig a részig és simítsa át újból. Ez a folyamat türelmet igényel, de megéri. Nézze át, ha talál pici légbuborékokat, akkor tűvel szúrja ki a közepét és nyomja ki a maradék levegőt.Jó dekorálást kívánunk!                                                   Üdvözlettel: F-Dekor csapata