Blog

Mar. 15, 2018


Többen is fordultak hozzánk olyan leendő vásárlók az elmúlt időszakban, akik elmondták, hogy szívesen rendelnének  a termékeinkből, de félnek, mi lesz ha nem sikerül feltenni a falra, autóra, vagy például az üvegfelületre a kiválasztott matricát. 
Ezért is gondoltam, hogy érdemes erről beszélnünk, hiszen jó ha tudják akik vásárolni szeretnének, hogy ez egyáltalán nem egy ördöngös feladat. Válasszák ki bátran tehát azt a dekorációt a folyamatosan bővülő kínálatunkból, amelyet szeretnének a lakásuk falán, a fürdőszobában, vagy épp a gyerekszoba díszítésére  megvásárolni. De az autót  is lehet különböző matricákkal egyedibbé tenni.  Ezért is szeretném most felhívni a figyelmet arra, hogy  rendeljenek bátran, hisz biztosak lehetnek benne, hogy  a pontos útmutatás mellett szinte "gyerekjáték" ezeknek  a termékeknek  a felhelyezése. Ezekkel a díszítő jellegű matricákkal, szebbé és érdekesebbé varázsolhatják az otthonukat, a munkahelyet, az irodát. Mint mondtam nem igényel különösebb szaktudást. Bárki belevághat és garantáltan biztos lesz a siker! Ne halogassák tehát tovább a vásárlást, nézzenek körül nálunk, s rendeljék meg a kívánt terméket!
 
Használati útmutató


Üdvözlettel,
Fazekas Erzsébet
F-Dekor

Mar. 10, 2018

Amire szüksége lesz:

- Száraz, tiszta törlőkendő,

- Simító vagy plasztikkártya,

- Papír ragasztószalag,

- Bármilyen vágóeszköz (olló, szike)

- Ha nagyobb méretű matricát választott, akkor egy segítőre is szüksége lehet .
(a nagyobb méretű matricákat - a könnyebb felhelyezhetőség miatt - több darabban küldjük  ~1m.)


A matrica 3 rétegből áll:

- Hordozó papír

- Színes vágott fólia (matrica)

- Átlátszó vagy részben átlátszó segéd vagy applikáló fólia.

 

1, Tisztítsa meg a sima, egyenletes felületet, amire a matricát szeretné tenni.  Legyen száraz, zsír,- és pormentes!

2, Terítse ki egy sík, kemény felületre pl. egy asztalra (terítő nélkül) a kapott matricát úgy, hogy a papír legyen alul az asztal felé és az átlátszó vagy részben átlátszó segédfólia legyen felül.

3, Simítsa át a simítóval többször, hogy a matrica mindenhol rátapadjon a segédfóliára.

4, Tegye a matricát a kiszemelt helyre, ha kell használjon mérőeszközt, vízmértéket, majd rögzítse a papír ragasztószalaggal pár ponton. engedje el nézze meg messzebbről és  mérjen újra, ha nem vízszintes ( feliratoknál, egyedi matricáknál mindenképp! )  Jelöljön a széleinél ceruzával halványan, hogy később ki tudja radírozni.

5, Tegye vissza az asztalra, bizonyosodjon meg arról, hogy jól látszanak a jelölések és óvatosan, lassan az egyik sarkától kezdve húzza le a segédfóliát a matricával együtt a papírról. Ha nem ragadna a segédfóliához a matrica, akkor hajtsa vissza addig a részig és simítsa át újból.

6, Óvatosan, ha nagyobb méretű a matrica, akkor segítséggel illessze a jelölésekhez, figyeljen, hogy közben ne gyűrődjön meg a matrica. Simítsa rá a felületre, úgy hogy ne maradjon levegő a matrica és a felület között. Használjon simítót, vagy plasztikkártyát!

7, Ezután már csak a segédfóliát kell lehúznia. Egyik sarkától indulva, ferdén és lassan húzza le, ha valahol feljönne a matrica, akkor hajtsa vissza addig a részig és simítsa át újból. Ez a folyamat türelmet igényel, de megéri. Nézze át, ha talál pici légbuborékokat, akkor tűvel szúrja ki a közepét és nyomja ki a maradék levegőt.Jó dekorálást kívánunk!                                                   Üdvözlettel: F-Dekor csapata